Jogi nyilatkozat

Órás18 Kft. (üzemeltető)

Timex Group USA, Inc. (tulajdonos)

A www.timexora.hu weboldalon található tartalmak az itt olvasható jogi nyilatkozat, szerzői jog védelem és adatvédelmi szabályzat hatálya alá tartoznak.

A www.timexora.hu oldal böngészésével Ön elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket, illetve szabályokat.

Felelősségvállalás:

A www.timexora.hu weboldal kizárólagos tulajdonosa Timex Group USA, Inc. és üzemeltetője Órás18 Kft. – mindent elkövet annak érdekében, hogy a honlapon elérhető minden tartalom a pontos és naprakész információkat tükrözze és megfeleljen a valóságnak. Ennek ellenére nem vállal felelősséget a megjelenő információkért, azok helyességéért, illetve azok teljességért. Emellett fenntartja a jogot, hogy bármikor értesítés nélkül részben vagy egészben módosítsa, vagy ideiglenesen, vagy véglegesen törölje a honlapon található egyes tartalmakat.

A tulajdonos Timex Group USA, Inc. és az üzemeltető Órás18 Kft. nem garantálja azt, hogy az adott weboldal minden esetben hibátlanul elérhető. Ezzel egy időben nem vállal semmilyen felelősséget azokért a károkért (sem költségekért), melyek a honlap használatából, vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, rendszerhibából, vagy más hasonló okból következik be.

A www.timexora.hu honlapon elérhetőek a weboldalról kivezető linkek. A Órás18 Kft. a kivezető linkekkel elérhető külső, más honlapok tartalmáért, helyességéért nem vállal felelősséget. Ezen túl, az ezeken az oldalakon, illetve az Ön által más megadott adatok biztonságáért sem vállal felelősséget a Órás18 Kft.

Adatvédelem – személyes adatok védelme

A Vásárlók adatait kizárólag saját szerződéseink, számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. A Vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére, átadásra kerülnek a szállító cégeknek. A Szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatait írásos vagy emailben történő kérésre módosítjuk, vagy töröljük (kivételt képeznek a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény kötelez bennünket).
Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-106197/2016.

Szerzői jog védelme

A www.timexora.hu weboldalon egyedi tartalmak találhatóak. Ennek értelmében az oldalon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jog védelem alatt állnak. Ezek a Timex Group USA, Inc. és Órás18 Kft., illetve szerződött partnerei szellemi tulajdona. A weboldalon található tartalmak felhasználását kizárólag a Timex Group USA, Inc. és Órás18 Kft., illetve szerződött partnerei jogosultak. A szerzői jog és védjegy jogosultjai minden jogot fenntartanak. A jogosulatlan felhasználás büntető és polgárjogi következményeket von maga után.